Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

Neden Hazır e-Ticaret Paketi Tercih Etmelisiniz?

 Neden Hazır e-Ticaret Paketi Tercih Etmelisiniz?

e-Ticaret sektörüne olan aşırı rağbet ve online alışverişin zamanla kullanıcılar tarafından benimsenmesiyle internet ortamında ki satışta rekabet oldukça arttı. Firmalar ve markalarda e-ticarete geçiş için farklı e-ticaret altyapısı alternatifleri bulunuyor. Özel ticaret yazılımları, açık kaynak kodlu e-ticaret yazılımlarının yanı sıra markaların genel tercihi hazır paket e-ticaret altyapıları oluyor. Peki neden hazır e-ticaret altyapılarını tercih etmelisiniz. Hazır e-ticaret paketlerinin avantajları nelerdir?

Hazır e-Ticaret Sitesi Avantajları

Kodlama Bilmeden Satış Yapın

Bir yazılım veya online satış scripti kodlamak oldukça zordur ve büyük bir yazılım ekibi gerektirir. Fakat e-ticaret paketleri ile hiçbir kodlama bilmeden satış yapabilirsiniz. Markaların farklı özelliklere sahip e-ticaret yazılımlarında ihtiyacınıza uygun olan paketi seçerek online alışveriş mağazanızı açabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey kurumsal kimliğinize uygun web tasarımı seçerek ürünlerinizi eklemek!

Gizlilik, Güvenlik ve Şifreleme

Hazır e-ticaret paketlerinin sağladığı güvenlik ile tüm verilerinizi koruma altına alın. Online satış yapan sitelerin en büyük dezavantajı hem ödeme yapılarından hemde üye kaynaklarından dolayı saldırı hedefi olmalarıdır. Güvenliğini sağlayamayan e-ticaret siteleri hem verilerini korumasız hale getirir hemde siber saldırılara açık hale gelir. Hazır e-ticaret altyapıları sizlere maksimum güvenlik, şifrelenmiş yazılım ve güvenli ödeme altyapıları sunar. Böylece hem siz hem müşterileriniz siber tehditlere karşı güvence altında olursunuz.

Hemen Online Mağazanızı Açın

Hazır e-ticaret paketleri sayesinde sanal mağazanızı açmak için günler, aylar veya uzun bir süreç beklemeniz gerekmez. Satın aldığınız e-ticaret yazılımı ile birlikte hemen kurumsal bilgilerinizi, ürünlerinizi ve sanal pos verilerinizi girerek sitenizi yayına alabilirsiniz. Böylece direkt istediğiniz pazarlama stratejilerini gerçekleştirebilir, hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Kargo, Ödeme Altyapısı ve Diğer Servisler

Kurumsal yapıya sahip olan e-ticaret yazılım geliştirici firmalar pazarda yer alan köklü ve yer edinmiş ödeme altyapısı sağlayan firmalar ile kargo firmalarıyla özel antlaşmalar yapabilir. Sizde satın aldığınız e-ticaret paketi ile hem uygun fiyatlı ödeme altyapısına sahip olursunuz hem de kargo firmaları antlaşmaları ile ürünlerinizi müşterilerinize daha uygun fiyata oluşturabilirsiniz.

Entegrasyon

Hazır sistem e-ticaret siteleri sizlere farklı entegrasyon modülleri ile maksimum uyum imkanı sunar. Bunlar pazaryeri siteleri, muhasebe sistemleri, kargo modülleri vb. ek hizmetlerdir. Hazır e-ticaret paketlerinin modül uyumlulukları ile ürünlerinizi kolayca n11, HepsiBurada.com, GittiGidiyor gibi pazaryeri sitelerde tanıtabilir; muhasebe entegrasyonları ile kolay bir şekilde fatura kesme, stok bilgisi, kar zarar raporları vs. entegre edebilir; kargo modülleri ile müşterilerinizin kargo takip ve yönetimini kolaylıkla yapasını sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medya

Sosyal medya entegrasyonları ile markanızın tanınabilirliliğini arttırabilirsiniz. E-ticaret sitesi altyapıları ile siteniz ve sosyal medya hesaplarınızı birbirine bağlayın. Böylece hem kolay bir sosyal medya yönetimi sağlayabilir hemde sosyal medya pazarlamalarınızı kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Düşük Maliyet

Hazır e-Ticaret siteleri ile kolay ve uygun fiyata sanal mağaza sahibi olabilirsiniz. Çünkü hazır e-ticaret altyapı paketleri ile fazla ve gereksiz harcamalardan kurtulun. Hazır e-ticaret e-ticaret sitesi açmak isteyen markalar öncelikle şu harcamalardan kurtulurlar;

Yazılım Ekibi Kurmak
Yüksek Fiyatlı Hosting Ücretleri
Farklı Ödeme Altyapıları ile Anlaşma

Yukarıda yer alan 3 maddenin maliyeti e-ticaret yazılımının çok fazla üstünde olacaktır. Eğer bunun yerine tercih edilen açık kaynak kodlu bir e-ticaret yazılımlarında ise yaşanabilecek güvenlik zafiyetleri ile önü alınamayan maddi ve manevi hasarlarla karşılaşabilirsiniz.

TozSoft Akıllı e-Ticaret Paketleri ile bir online satış sitesinde aradığınız tüm özelliklere kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Güvenli ödeme altyapısı, farklı tasarım seçenekleri, sosyal medya entegrasyonları, içerik yönetim sistemi, gelişmiş pazarlama yöntemleri, mailing yönetimi ,müşteri grubu yönetimi gibi birçok farklı özelliğe sahip olabilirsiniz. Entegrasyonlar ile mağazanız pazaryeri sitelerle kolaylıkla senkronize olabilir.

Ücretsiz demo talebi oluşturarak 15 gün ücretsiz olarak e-ticaret sitesinin tüm özelliklerini test edebilirsiniz. Profesyonel e-ticaret paketleri %60’a varan indirim ve 990 TL’den başlayan fiyatlar ile 9 taksitle kolay ödemelerle sahip olabilirsiniz.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR