Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

Alternatif Online Ödeme Yöntemleri (Sanal POS Sistemleri)

 Alternatif Online Ödeme Yöntemleri (Sanal POS Sistemleri)

Bir önceki yazımızda Sanal POS sistemlerinin neler olduğunu, firmaların VPOS sistemlerinin nasıl edineceğini, e-Ticaret sitesine avantajlarını, Sanal POS sistemlerinin çeşitlerini, Sanal POS sisteminin tanımı başta olmak üzere birçok yararlanabileceğiniz bilgiyi sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise sizlere bankalar hariç kullanılan ödeme yöntemlerinin neler olduğu hakkında bilgiler paylaşacağız.

Alışveriş ödemelerinde kullanıcılara ve firmalara avantaj ve kolaylık sunan ödeme yöntemleri e-ticaret paketinizin dahilinde sitenize entegre ediliyor. Yapılan alışverişler üzerinden belirli yüzdelerle hizmet veren bu ödeme yöntemleri markaları ayrı ayrı anlaşma külfetinden kurtararak farklı kolaylıklar sağlıyor. Peki hangi ödeme yöntemi hangi avantajları sağlıyor? Buyrun hep birlikte bir göz atalım.

PayU Ödeme Yöntemi

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan PayU Sanal POS’unuz ile ödemee seçeneklerini müşterilerinize sunabilirsiniz. Sahtecilik önleme filtleleri sayesinde güvenli alışveriş/ödeme sunan PayU kullandığınız POS cihazı varsa sizlere farklı alternatifler de sunuyor.

Anlaşmalı olan 7 bankaya ait kredi kartlarına (Bonus, World, Axess, CardFinans, Maximum, Paraf, Advantage) taksit imkanı sunan sistem PCI DSS sertifikalı ödeme sayfası, 150’den fazla gelişmiş güvenlik (fraud) filtresini de içerisinde barındırıyor. Sistem %2!den başlayan komisyon oranları ile kullanıcılarına hizmet veriyor.

iyzico Ödeme Yöntemi

Güvenli, hızlı ve kolay alışveriş yapılan ödeme yöntemleri arasında bir yere sahip olan iyzico, e-Ticaret sistemlerine kolaylıkla entegre edilebilir. İdeal ödeme çözümleri ve tek fiyat garantisi sunan iyzico online satışlarda kurumsal ve bireysel müşterilerin kurarıcısı konumunda.

Sanal POS, Pazar Yeri, Link üzerinden satış7ödeme yöntemi ile çözüm odaklı hizmetler sunan firma PCI-DSS 1.seviye sertifikası ile güvenli alışveriş sunuyor. Hızlı destek paneli ile sorunlara çözümler sunan sistemde tüm kredi kartlarına satış gerçekleştirebilirsiniz. Döviz kurları dahil olmak üzere dünyanın her yerinden taksitli satış gerçekleştirebilirsiniz. İyzico ödeme yöntemleri yaptığınız iş hacmine göre değişiklik gösterebiliyor.

iPara Ödeme Yöntemi

Farklı e-ticaret sistemlerine entegre edilerek çalışan sistemlerden biri de iPara ödeme yöntemidir. Uygun taksit komisyon oranları ile e-ticaret sitelerine ve yeni girişimcilere avantajlar sunan iPara Ödeme Yöntemi API entegrasyonu ile kolayca sisteminize dahil edilebilir.

Sanal POS ile 10 farklı kart markasını tek çekimden 12 taksite kadar kullanma imkanı sunan iPara 200’den farklı güvenlik yazılım filtresi ile 7 gün 24 saat ödeme güvenliği sağlıyor. Diğer ödeme yöntemleri gibi PCI-DSS uyumlu altyapıya sahip olan iPara SSL ve 3D Secure güvenlik standartına uygundur.

TürkPos – ParamPOS Ödeme Yöntemi

Tek bir sözleşme ile 13 bankanın kredi kartlarından ödeme alabildiğiniz sistemde tüm bankların Sanal POS’una sahip olmuş oluyorsunuz. Sanal POS, Mobil POS, Kolay Tahsilat, E-Posta ile Tahsilat, Pazar Yeri gibi farklı entegrasyon sistemlerine sahip olan TürkPOS – ParamPOS bir çok ihtiyacınız için çözümler sunuyor.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR