Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

Neden Bir E-Ticaret Sitesi Açmalısınız ?

 Neden Bir E-Ticaret Sitesi Açmalısınız ?

Popülerliği gün geçtikçe artan İnstagram uygulaması ülkemizde yaklaşık 37milyon kişi tarafından kullanılmaktadır. Büyük bir kitle tarafından rağbet gören bu uygulama bireysel kullanımların yanı sıra ticari faaliyetler içinde kişilere oldukça kolaylık sağlamaya başlayan bir alan haline geldi.

Artık almak istediğimiz bir ürün için saatlerce alışveriş merkezlerinde vakit harcamamıza ve yorulmamıza gerek yok. Sosyal hesaplarımızda gezerken de aradığımız ürünleri kolayca bulabiliriz. İstatistikler de bu durumu doğrular nitelikte. Ülkemizde İnstagram uygulamasını eğlence amaçlı kullanan kitle yüzde yetmiş beş iken yüzde altmış dokuzluk büyük bir kesim bilgi edinme amaçlı kullanıyor. Bu yüzden günümüz dünyasında bilgiye ulaşmada büyük avantajlar sağlayan İnstagram e ticaret içinde çok değerli bir pazar olmaya başladı.  Hem zamandan tasarruf etmek hem de ticaret için gerekli pazarlama alanı masraflarından kurtulmak ve alışverişlerimizi daha güvenilir yapabilmek için e ticaret mükemmel bir alan. Tabi bunun kadar mükemmel olması gereken bir şey daha var.

Firmanızı ve ürünlerinizi internet üzerinden pazarlayacağınız rakiplerinizden bir sıfır önde başlamanızı sağlayacak güvenilir e ticaret sitesini bulmak. Ürünlerinizi hedef kitleye ulaştırmada doğru pazarlama yöntemini sizler için tasarlayarak iş yükünüzü hafifleten e ticaret siteleri yılların birikimi ve tecrübesiyle iş yükünüzü hafifletmenin yanı sıra sistemi kurmak ve düzenlemek için harcayacağınız uzun süreleri kısa vadeye indirerek zamandan tasarruf etmenizi de sağlar. Bu sayede sıfır sorun politikasıyla ürünlerinizi en güvenilir şekilde müşterilerinizle buluşturabilirsiniz.

Pazarı iyi tanımak ürünlerinizin daha çok müşteriye ulaşmasını sağlamak ve müşteriyi markanıza bağlamak kalıcılığı yakalamak yani kısacası bu yolda ilerlerken en doğru rotayı belirlemek elinizde…Siz ürünlerinize ve yapmak istediklerinize odaklanırken e ticaret sitesi müşterilerinizle bağınızı kursun yani kısacası Siz hayal edin onlar tasarlasın.

TozSoft profesyonel e-ticaret paketleri ile  sizde dilediğiniz özelliklerde ki e-ticaret sitesine sahip olabilirsiniz. Sınırsız ürün ekleme, ürünlere varyant ekleme, gelişmiş kampanya ve promosyon modülleri, kargo yönetimi, entegrasyon modülleri, SEO – Arama Motoru Optimizasyonu özellikleri, farklı ödeme yönetimi oluşturma gibi çok özelliğe sahip olabilirsiniz. 990 TL’den başlayan paket fiyatları ile e-ticarete doğru yerde başlayın.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR