Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

İnternetin Ticarete Sektörel Etkisi Nedir ?

 İnternetin Ticarete Sektörel Etkisi Nedir ?

Yaşadığımız dijital çağda, teknolojik gelişmeler tüketici farklı davranışlara sürüklemekte. Tüketici davranışlarındaki değişiklikler teknolojiyi hızla etkiliyor ve kullanmaya teşvik ediyor. Bu çerçevede en hızlı şekilde gelişme gösteren sektörlerin başında e-ticaret geliyor. Çünkü tüketiciler artık tüm ihtiyaçlarını çoğunu internet üzerinden karşılamakta. Özellikle mobil platformunun da yaygınlaşmasıyla e-ticaret sektörü bile kısa zamanda yeni bir alana doğru genişlemeye başladı. Kısa zaman içinde mobil e-ticaret büyük bir hızla yaygınlaştığı apaçık ortada.

Sosyal Medya

Sosyal ağları kullanarak sektörel ürünlerini tanımak için birçok e-ticaret firması var. Sadece firmalar değil evden kendince ürettiği ya el işi olarak yaptığı ürünleri tanıtarak para kazanan insanlar var. Sosyal ağ çok geniş bir kitleye anında ulaşabiliyor, birbirlerini takip eden insanlar anlık bildirim ile en yeni ürünleri hemen görebiliyor. Ürünleri beğeniyor, yorum yapıyor paylaşıyorlar. Ürünleri denem fırsatı bulanlar bu ürünleri tanıtımını yapıyorlar. Bu sayede milyonlarca insana birkaç dakika içinde ulaşabiliyor.

İnternet Sitelerindeki Reklamlar

Bildiğiniz gibi bu tür firmalar ürünlerini sosyal medyanın dışında internet site sahipleri ile iletişime girerek ya da Google Ads aracılığı ile sitelerinde reklam yayını yapıyorlar. Beğendiniz bir site takibinde görsel olarak sizi bu yayımlanacak reklam karşılıyor. Müşteri yayımlanmasını istediği reklamı vererek istediği sürede ve zamanda yayımlanıyor. Sizde sitelere de gezinirken bu reklamlara denk geliyorsunuz.

Mesaj Bildirimleri

Daha önce alışveriş yaptığınız sitelerden bildirim almak ister misiniz uyarısı üzerine bu bildirime evet cevabı verdiğiniz takdirde, anlık mail, mobil telefonunuza mesaj gibi iletiler gelmekte. Bu gelen iletiler ve bildirimler sayesinde en yeni bilgileri anlık elde edebilme şansını yakalıyorsunuz. İndirimler en yeni ürünler gibi.

Artık her alışverişler kullanılan ve istenen sosyal ağlar gibi iletişim yolları internet üzerinden rahat bir şekilde yapılmakta. Bu havuzda herhangi bir bilgiye ulaşabilmek o kadar kolay halle geldi ki oturduğunuz yerden yemek siparişi, kıyafet, mobilya vs ihtiyacınız olan her şeyi anında bulabiliyor ve ulaşabiliyorsunuz. Çünkü o kadar geniş o ucu bucağı olmayan bir yer internet. Sadece kendi ülkeniz için değil tüm dünya ile aynı anda aynı bilgilere anlık ulaşabiliyorsunuz.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR