Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

E-Ticaret Web Tasarımı Amaçları ve Temel Çözümleri

 E-Ticaret Web Tasarımı Amaçları ve Temel Çözümleri


E-ticaret web tasarımı, internet siteleri üzerinden hem ürünlerin hem de hizmetlerin satışa sunulmasına olanak sağlayan web tasarım türüdür. Söz konusu olan web tasarım türü, ticaret işlemlerinin elektronik ortamlarda yapılmasına olanak sağlamaktadır.

E-Ticaret Web Tasarımının Temel Amaçları Nelerdir?


E-ticaret web tasarımının temel amaçları 5 tanedir. Bunlar;

* Güvenilir bir e-ticaret sitesi oluşturmak, e-ticaret web tasarımının temel amaçlarından biridir.

*Alt yapısı sağlam olan bir e-ticaret sitesi oluşturmak, bu web tasarım türünün temel amaçları arasında yer alır.

*Firewall Intrusion Prevention System(IPS) sunucu sistemine sahip olan bir e-ticaret sitesi oluşturmak, söz konusu olan web tasarım türünün temel amaçları arasında yer almaktadır.

*Firewall Intrusion Detection System(IDS) sunucu sistemine sahip olan bir e-ticaret sitesi oluşturmak, e-ticaret web tasarımının temel amaçlarından biridir.

*Müşterilerin kredi kartı güvenliğini sağlamak için Secure Sockets Layer(SSL) sertifikasına sahip olan bir e-ticaret sitesi oluşturmak, bu web tasarım türünün temel amaçları arasında yer alır.

E-Ticaret Web Tasarımının Temel Özellikleri Nelerdir?

E-ticaret web tasarımının temel özellikleri 5 tanedir. Bunlar;

*İnternet üzerinden ürünlerin satışa sunulmasına olanak sağlayan bir e-ticaret sitesi olması, e-ticaret web tasarımının temel özelliklerinden biridir.

*İnternet üzerinden hizmetlerin satışa sunulmasına olanak sağlayan bir e-ticaret sitesi olması, bu web tasarım türünün temel özellikleri arasında yer alır.

*İnternet üzerinden teslimat işlemlerinin yapılmasına olanak sağlayan bir e-ticaret sitesi olması, söz konusu olan web tasarım türünün temel özellikleri arasında yer almaktadır.

*İnternet üzerinden tahsilat işlemlerinin yapılmasına olanak sağlayan bir e-ticaret sitesi olması, e-ticaret web tasarımının temel özelliklerinden biridir.

*Alışılmış satış yöntemlerine göre çok daha üstün olan bir e-ticaret sitesi olması, bu web tasarım türünün temel özellikleri arasında yer alır.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR