Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

e-Ticaret Sitelerinde Entegrasyon Modülleri

 e-Ticaret Sitelerinde Entegrasyon Modülleri

Her e-ticaret sitesi ürünlerini sadece kendi sitelerinde satmaz ve sattığı her ürün için stok takip, fatura kesme , sosyal medyada paylaşma gibi farklı işlemleri gerçekleştirir. İş yükü çok fazla gibi görünse de e-ticaret sitelerine yapılacak modül entegrasyon işlemleri ile hem diğer sitelerdeki satışlar kontrol altına alınır hem de ürün girdi çıktısı sağlıklı bir şekilde takip edilebilir.

e-Ticaret sitelerinde iş yükünü azaltmak için;

– Pazaryeri Satış Entegrasyon
– Muhasebe Entegrasyon
– Stok Takip Entegrasyon
– Sosyal Medya Araçları Entegrasyon

İşlemleri gerçekleştirilebilir. Peki bu entegrasyon işlemleri nasıl gerçekleştirilir. Dört ana başlıkta sizler için inceledik.

Pazaryeri Satış Entegrasyonu

Türkye’de hem hiti, hem bilinirliliği çok arttığı için ürün satıcıları ve müşteriler pazaryeri satış sitelerini daha çok tercih ederler. Bu sitelerde mağazanız olması satışlarınızı arttırmaya yardımcı olur. Türkiye’de n11, HepsiBurada.com, Gittigidiyor, Amazon.com.tr gibi pazaryeri satış siteleri faaliyet göstermektedir.

Pazaryeri Satış Modülü ile entegrasyonlar ürünlerinizi kolay bir şekilde içe dışa aktarabilir, ürün kontrolünü sağlayabilir, ürünlerinizin fiyatlarını paralel olarak belirleyebilir ve her iki sitede de paralel stok takibi yapılarak tek panel üzerinden tüm e-ticaret ağınızı yönetebilirsiniz.

Türkiye’de Popüler Pazaryeri Alışveriş Siteleri

Muhasebe Entegrasyonu

e-Ticaret sitelerinde gerçekleştirilen muhasebe entegrasyonu  firmaların satış, , stok, cari hesap ve fatura gibi konuların muhasebe programlarınıza entegre olmasıdır. Yapıla entegrasyon sonucunda tüm verileriniz kullandığınız muhasebe modülüne entegre olur ve envanter bilgilerinizi eksiksiz olarak hesaplayabilirsiniz.

Stok Takip Entegrasyon

Eğer stok takibi yaptığınız özel programlarınız varsa e-ticaret sitesindeki ürün stok bilgileriniz, pazaryeri satış stok bilgileriniz ve elinizde bulunan stok bilgileriniz senkronlu bir şekilde takip eder ve ürün tedarikinde avantajlı konuma geçmiş olursunuz.

İnstagram, İnstagram’da Alışveriş ile e-Ticaret sitelerine yeni bir ağ sunuyor.

Sosyal Medya Araçları Entegrasyonu

e-Ticaret sitelerinde sosyal medya entegrasyonu genellikle 3 farlı şekilde gerçekleşmektedir. Ya müşterilerinize profil bilgilerinizi sosyal medya ile senkron etmesini sağlayan giriş yap modülü kullanırsınız, ya ürünlerinizi kolaylıkla sosyal medyada paylaşılmasını sağlarsınız, ya da e-ticaret destekleyen sosyal medyalarda ürünlerinizin tanıtımınızı yaparsınız. Çoğunlukla İnstagram Shop ve Facebook Marketplace müşterilerin tercih ettiği sosyal medya ürün tanıtım platformlarıdır.

Tüm Entegrasyonlar TozSoft Profesyonel e-Ticaret’te

TozSoft, gelişmiş e-ticaret ile sitelere tüm modüllerinizde kullanma imkanı sıralar. TozSoft e-Ticaret Paketlerinde aldığınız paketlere ek olarak alacağınız modül desteği ile n11 ve HepsiBurada.com sitelerinde ürünlerinizin kontrolünü alabilir, muhasebe programınıza e-ticaret verilerinizin analizini gerçekleştirebilir, ürün stoklarını eksiksiz olarak takip edebilir ve ürünlerinizi Facebook Marketplace, İnstagram Shop platformlarında kolaylıkla tanıtabilirsiniz.

TozSoft ile Yeni Nesil e-Ticarete Hazır Olun…

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR