Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

E-Ticaret Danışmanlığı Nedir ve Nasıl Yapılır ?

 E-Ticaret Danışmanlığı Nedir ve Nasıl Yapılır ?

Teknolojinin gelişimiyle birlikte birçok kişi ve kurumlar ticaretlerini internet üzerinden yapmaya başladılar ve bu olay artarak devam edecek. Biz de TozSoft e-Ticaret olarak İstanbul e-ticaret danışmanlığı konusunda siz müşterilere gereken yardımları sunmaktayız. Bu sektöre yeni giriyorsanız bizim gibi profesyonel firmalar sektördeki en doğru kararları vermenizde, SEO, reklam gibi hususlarda büyük yararı olmaktadır. E-ticaret sisteminde erteleme, ucuz yollara başvurma diğer rakiplerinizle yarış sırasında sivrilmenizin önüne geçecektir.

E-Ticaret Danışmanlığı Hizmetleri

Aslına baktığımız vakit e-ticaret danışmanlığı hizmetlerini basit ve daha kapsamlı olarak ikiye ayırmak daha doğru olacaktır. Burada seçim tamamen size kalmıştır. Basit yani temel e-ticaret danışmanlığı hizmetleri de işinizi görecektir fakat kapsamlı bir hizmet alırsanız işte o zaman dört dörtlük bir şekilde piyasada yer almış olacaksınız. Öncelikle basit e-ticaret hizmetlerini inceleyelim;

  • Seçeceğiniz paket hakkında detaylı bilgiler verir.
  • SEO danışmanlığı yapılır. Bu sayede siteniz arama motorlarında üst sıralarda çıkacak ve tanınırlığınız artacaktır.
  • POS Cihazı, kargo, paketleme gibi kolay gözüken ama e-ticaret için gerekli tüm işlemler adınıza halledilir.

Tam donanımlı bir danışmanlık almak istiyorsanız da bunlara ilave aşağıdaki hizmetlerden yararlanabilirsiniz;

  • Ürün girişleriniz adet/fiyat doğrultusunda düzenlenir.
  • Google Ads gibi Google’ın vermiş olduğu reklamların kazanılmasında ve bu reklam setlerinin kurulmasında yardımcı olunur. Bu sayede Google’dan işinizin de iyi gitmesiyle ciddi bir reklam geliri elde edebilirsiniz.
  • Sitenin hızlı çalışması ve sürekli sorun yaşayan bir site olmaması için gerekli şeyler yapılır.
  • Sosyal medyayı nasıl etkili kullanacağınız hakkında profesyonel bir destek alırısınız.
  • E-ticarette nasıl bir satış ve pazarlama planı uygulanması gerektiği hakkında raporlar sunulur.

Görmüş olduğunuz gibi TozSoft e-Ticaret olarak İstanbul e-ticaret danışmanlığı konusunda sizin için gerekli olan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmekteyiz. Tabii ki yapacağınız e-ticaret sitesine göre bu hizmetlere ek hizmetler ilave edilebilir. Vermiş olduğumuz diğer hizmetleri de inceleyecek olursak;

  • Müşteriler kimi durumlarda mağazadan bir şeyler satın alıp sonrasında e-ticaret sitelerini ziyaret edebilir ya da web sitenize girip herhangi bir şekilde sizden alışveriş yapmayabilir. E-ticaret sitenize bu tür olayları hesaba katarak yaşam döngüsü planlıyoruz.
  • Banner, mailing template, sosyal medya ve birçok tasarım da e-ticaret sitesinin değerine değer katacak ufak ama önemli detaylardır. Bunları tamamen sizin talebinize göre oluşturmaktayız.
  • B2B yani işletmeden işletmeye satış yapıyorsanız da bunlar için gerekli pazarlama çözümlerini yapıyor ve hedef bayilerinize ulaşmada yardımcı oluyoruz.

E-ticaret danışmanlığı görüldüğü gibi bu sektöre girmek isteyen ya da girdiği halde istediği sonuçları alamayan kişiler için oldukça yararlı ve gereklidir. Bir de sadece ülke içinde değil uluslararası e-ticaret yapma gibi bir düşünceniz varsa bu pazarlarda da aktif olmanız için elimizden gelen tüm desteği Tozsoft e-Ticaret olarak vermekteyiz.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR