Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

2021’de İşletmenizin İhtiyaç Duyduğu En Son Dijital Teknoloji

 2021’de İşletmenizin İhtiyaç Duyduğu En Son Dijital Teknoloji

Dijital teknolojinin iş dünyasındaki etkisi yadsınamaz.

Hem küçük hem de büyük işletmeler, teknolojik gelişmelerden kazanç sağlarlar. Evden çalışan insanlar nedeniyle, çevrimdışı çalışmak neredeyse imkansızdır ve bu etki her yıl artmaya devam etmektedir.

2020, dijital teknoloji için ilginç bir yıl oldu ve 2021 için aynısını varsayabiliriz. İşte dikkat etmeniz gereken en son trendler.

Müşteri Veri Platformları

Müşteri veri platformları veya CDP, yükselen iş teknolojisinde büyük bir rol oynar. Web sayfalarının alt kısmında “çerezleri kabul et” koşulunu hepimiz gördük. Veriler, çoğu siteden parçalara ayrılmış biçimlerde gelebilir ve bu da kullanılamaz verilerle sonuçlanır. Bu da para kaybıdır.

İşte müşteri veri platformlarının devreye girdiği yer burasıdır.

CDP, mevcut verileri emer ve ardından verileri filtreleme, etiketleme, düzenleme sürecinden geçirir. Bu işlemler sonrası veriler, erişmesi gereken kişiler tarafından kullanılabilir hale gelir.

Müşteri veri platformları 2021’de iş dünyasını kasıp kavuracak olup, bunun bir parçası olmak isteyebilirsiniz.

Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi

Dijital teknolojide Yapay Zeka (AI) ve Makine Öğreniminin gerçek gücünü anlamak, araştırmak ve öğrenmek için günler harcamanız gerekir. Bilmeniz gereken tek şey, 2020’de AI ve Makine Öğreniminin aşılmaz bir şekilde geliştiğidir.

Pandemi sağlık hizmetleri, enfeksiyon oranları ve haritalama verilerinin akışını sağladı. Uzaktan çalışmadaki artış, çevrimiçi alışverişte ve kişiselleştirilmiş verilere erişimde büyük bir artış yarattı. Yapay Zekanın tüm bu yeni verileri öğrenmesiyle, AI tahminleri her zamankinden daha kesin hale geldi.

Dijital ürün inovasyonu, yapay zeka ve makine öğreniminin bir başka büyük avantajıdır. Yapay zeka tahminler geliştirdiğinden ve kendi analizinden öğrenme yeteneğine sahip olduğundan, iş stratejinizi ve tasarımınızı büyütmek için harika bir platformdur. Tahmin edilebilirlik, işletme teknolojisi için temel bir varlıktır ve hiçbir işletmenin gözden kaçırmayacağı bir şeydir.

5G

Mobil bağlantıdaki her gelişme, artan bant genişliği hızından daha fazla gelişmeye yol açtı. İlerlemenin her adımıyla birlikte cep telefonlarında ve müzik platformlarında gezinme gibi fonksiyonlar geliştirildi. Bu yeni dijital teknoloji, bant genişliğinin artmasıyla mümkün oldu.

Bu nedenle daha verimli bir iletişim aracına sahip olmanın yanı sıra, önümüzdeki yıl bundan yola çıkarak bazı harika araçların geliştirilmesini de bekleyebilirsiniz.

Şimdi ve Daima Dijital Teknoloji

Dünya hızla değişiyor ve tüm işaretler yeni iş teknolojisinde bir büyümeye işaret ediyor. Büyük ya da küçük, eski ya da yeni dijital teknoloji, yalnızca işletmenize fayda sağlamaya devam edebilecek bir sektördür ve bu gelişmelerden haberdar olmak ve yatırım yapmak sizin lehinize olacaktır.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR