Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

2020 Yılında E-ticarette En Çok Satılan Ürünler Nelerdir?

 2020 Yılında E-ticarette En Çok Satılan Ürünler Nelerdir?

Online alışverişe artan talepler çağın ve teknolojinin gelişmesiyle artarken koronavirüs pandemi süresinde e-ticaret sektörünün gelişmesi daha da hızlandı. E-Ticaret mağazaları satışlarının her gün arttırırken kullanıcıların yapmış olduğu alışverişlerde analiz edilerek sektöre yön veriyor.

2019 yılında Türkiye’de yapılan alışverişler 83 Milyar TL’yi geçerken 2020 yılında pandeminin de etkisiyle bu rakamın çok daha fazla olması bekleniyor. Hal böyleyken 2020’nini ilk ayında toplam e-ticaret hacmi 91,7 Milyar TL’yi buldu. Bu veriler doğrultusunda e-ticaret pazarı geçen yılın aynı zamanına göre %64 artış göstermiş oldu. Peki Türkiye e-Ticaret’te 2020 yılında en çok hangi ürünler satıldı. En çok rağbet gören ürünler neler ?

2020 Yılında Online Alışveriş ile En Çok Satılan Ürünler

Telefon Aksesuarları

Kullanımları ve hayatımızdaki yeri artan akıllı telefonlar birçok alışkanlığımızı değiştiriyor. Artık sosyal medya yanı sıra bankacılık işlemleri, fatura ödeme, kitap okuma, insanlarla iletişim kurma gibi birçok ihtiyaç için kullanıyoruz. Durum böyle olunca telefon kullanma rahatlığımızı arttırmak, kullanımını iyileştirmek için bir çok aksesuarı satın alıyoruz. Bluetooth kulaklıklarda telefon kılıflarına kadar bir çok telefon aksesuarı en çok satılan ürünler arasında ki yerini aldı.

– Akıllı Saatler

Artık dijital saat olmaktan çıkarak hayatımızın bir çok alanında bizlerle beraber olan akıllı saatlerde en çok satılan ürünler arasında yerini almış bulunyor. Nabız ölçme, uyku takibi, spor takibi, kalori takibi, acil durumlarda kolaylık, telefon cevaplama, telefon bildirimlerini görüntüleme, asistan görevi yapmak gibi bir çok ihtiyacımız için kullandığımız akıllı saatlerde akıllı telefonlarımız ile birlikte artık hayatımızın ayrılmaz parçası haline geldi.

– Spor Malzemeleri ve Kıyafetleri

2020 yılında pandemi süreciyle en çok yaşanılan sıkıntılardan biri de evde karantina ve izolasyon altında olan kişilerin hareketsiz kalmalarından dolayı kilo artışları söz konusu oldu. Hem pandemi süresince kilo almamak, formunu korumak ve spora yeni başlangıçlar yapmak isteyen insanlar internet üzerinden en çok spor malzemeleri ve kıyafetlerini satın aldı.

– Evcil Hayvan Ürünleri

Giderek artan evcil hayvan sahiplenme ile evcil hayvan ürünlerinde de artış devam ediyor. Evcil hayvan mamaları, kıyafetleri, aksesuarları, mama ve su kapları, kulübeleri, bakım ürünleri gibi birçok ürün zamansızlık ve uygun fiyat nedeniyle en çok alışveriş yapılan kategoriler arasında girdi.

– Kişisel Bakım Ürünleri

E-ticaret siteleri arasında pazar yeri sitelerde dahil olmak üzere en çok ilgi gören ürünlerin arasında kişisel bakım ürünleri geliyor. Her zaman popülerliğini koruyan kişisel bakım ürünleri erkek kadın yediden yetmişe herkesin en çok satın aldığı ürünler arasında yer alıyor. Yapılan kampanyalar ve avantajlı fiyatlar ile birlikte kişisel bakım ürünlerini online alışverişte ilk sıralarda görüyoruz.

– Bebek/Çocuk Ürünleri ve Hamile Kıyafetleri

Aile harcamaları içinde çok önemli bir süreç olan hamilelik döneminde bebek ve hamilelik alışveriş sayıları artış gösteriyor. Hamile kıyafetleri, bebek ürünleri, bebek kıyafetleri ve doğum aksesuarları gibi birçok için 2020 yılında en çok satın alınan e-ticaret satışları arasında yer alıyor.

– Sırt Çantaları

Sırt çantası sadece okul çağında ki çocuklar için değil kadın erkek yediden yetmişe herkesin kullandığı bir aksesuar haline geldi. Okul çağındaki çocuklar, spor salonuna giden kişiler, kadınların kol çantası yerine sırt çantasını tercih etmesi, tatile çıkacak kişilerin tercihleri e-ticaret sırt çantası satışlarını arttırıyor.

Sizde e-Ticaret Sanal Mağaza Açarak Satış Yapın!

Online alışveriş ve e-ticaret satışlarının arttığı bu dönemde sizde işinizi internete taşıyarak satışlarınızı arttırabilirsiniz. TozSoft Akıllı e-Ticaret paketleri ile ihtiyacınıza uygun paketi tercih ederek hemen satış yapmaya başlayabilirsiniz. SEO uyumlu kodlama ve altyapı, geliştirebilir yazılım yapısı, kolay yönetim, gelişmiş raporlama sistemi, müşteri destekleri hizmetleri, CMS yönetimi, güvenli ödeme altyapıları ve daha fazlası için sizde TozSoft ile e-ticarete başlayın

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR