Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

2019’da Trend Olacak E-Ticaret Sektörleri

 2019’da Trend Olacak E-Ticaret Sektörleri

Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da trend olan trend olasını beklediğimiz sektörler var. 2018 yılında bakkal alışverişini bile online yaptığımız yatırımlar gerçekleştirildi. Farklı e-ticaret projeleri hayata geçti. Bunlardan bazıları başarılı olurken bazı sektörler de tarihin tozlu raflarında yerini aldı.

Son yıllara teknoloji alışverişleri damgasını vurdu. Akıllı cihaz satışları ve giyilebilir teknoloji ürünleri en çok satılan ürünler arasında yerini alırken; ikinci el ürünleri satılan letgo ve market alışverişlerini gerçekleştirdiğimiz Sanal Market ve Getir gibi uygulamalar geçtiğimiz yıla damga vuran yatırımlar oldu. Peki 2019 yılında hangi sektörler daha çok trend olacak?


İkinci El Ürünler

Artık sadece araçlar değil birçok ürün ikinci el pazarında satışa sunulabiliyor. Yükselen ürün fiyatları, yapılan fazla alışveriş ve ihtiyaçlarımızın hızlı şekilde değişmesi bizleri ikinci el ürün pazarına ya da diğer bir deyişle ürün paylaşımına yönlendiriyor. Artık kullanmadığımız ürünleri kolay bir şekilde satışa sunabiliyor ve farklı imkanlarla ürünleri elimizden çıkarabiliyoruz. Giyimden ev dekorasyonuna, teknolojik ürünlerden ikinci el ev aletlerine kadar birçok ürün artık ikinci el pazarında yer alıyor.

Sanal Marketler

Son zamanlarda artan internet kullanımı ve alışveriş alışkanlığı girişimcileri ve yatırımcıları bu alana öncelik vermeye yönlendiriyor. Dijital Nesil olarak adlandırılan son neslin hayatın içinde daha çok yer almasıyla birlikte internet üzerinden yemek ve gıda sipariş oranları da artıyor. Artık Migros, Carrefour, A101 gibi büyük mağaza zincirlerinin de pazara girmesiyle rekabet büyüdü. 2019 yılında online market alışverişlerinde birçok kampanya bizleri bekliyor.

Organik Marketler

Artan GDO ve hormonlu ürünlerin sayısı insanları rahatsız etmekte. İnsanlarda artan hastalıklar, ortaya çıkan durumlarda insanları organik dünya ile tanışmaya yöneltiyor. Aynı zamanda insanların sağlıklı beslenmeye olan ilgisi de organik alışverişe olan ilgi ve talebi arttırıyor. Özellikler yeni doğum yapan annelerin bebeklerine olan hassasiyetinden doğan organik giyim ve temizlikte bu pazarın 2019’da oldukça ilgi çekeceğinin bir garantisi.

Online Eğitim

Bir lisan bir insan iki lisan iki insan sözünü duymayanınız yoktur. Burdan hareketle bile online eğitimin e-ticaret için önemini vurgulamak yetebiliyor. İnsanların öğrenme çabası ve kişisel gelişime verdiği önemle birlikte artan öğrenme/hobi edinme duygusu ile insanların online yaşamı birleştiğinde online eğitimlerin önemi artıyor. Hangimiz Google’da bir şeyleri öğrenmek için video aramadık ki ? Örn : Google & Youtube Ara -> Pilav Nasıl Yapılır ? 😊

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR