Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

2017 Web Tasarım Trendleri Nasıl Olacak?

 2017 Web Tasarım Trendleri Nasıl Olacak?

İnternet sitesi tasarımları her geçen yıl gelişen teknoloji ve trendlere göre şekilleniyor. Her yıl öngörülen tasarım trendleri sitelerde yer buluyor. 2017 yılına da girmemize çok az bir zaman kalmışken öngörülen değişiklikleri yavaş yavaş sitelerde görmeye başladık.

2016 yılında daha sade, düz hatlı, atomik dizayn ve materyal dizayn ile daha gerçekçi tasarımlar bizlerin önüne gelmişti. 2017 yılında ise kullanıcı deneyimi odaklı web tasarımları bizleri bekliyor. İşte 2016 Yılının İnternet Sitesi Tasarım Trendleri

izgara-web-tasarim-trendi

Izgara Tabanlı Tasarım

Son yıllarda çok popüler olan Flat Design çalışmaları bu yıl kendini ızgara tabanlı görünüme bırakacak. Grid görünümler ile farklılaşmaya çalışan web siteleri yalın tasarımla birlikte kullanıcı deneyimi hedefler. Düz tasarımla daha fazla derinlik kazandırılan web siteleri 2017 yılının en çok tercih edilenleri olacak.

buyuk-gorsel-web-tasarim-trendi

Büyük Görseller

Bir web sitesindeki görsel bütünlük son kullanıcının dikkatini çeken detayların başında gelir. Site ile bütünleşen büyük görseller, Web sitesi tasarımlarında daha hoş bir görünüm oluşturur. Etkileyici, harekete geçiren HD görüntüler, son kullanıcı ile olan geri dönüşümü arttırır.

illustrasyon-web-tasarim-trendi

İllüstrasyon Çalışmaları

2017 yılı tasarım trendlerinden biri de illustrasyon çalışmalarının daha çok öne çıkmasıdır. Görsel çalışmalara özel hazırlanan bu çalışmaları sitelerin slider bölümlerinde görmeniz mümkün. Son kullanıcı tarafından özel içerik olarak algılanan İllüstrasyon çalışmaları ile sitenizde daha şık ve hoş bir görüntü elde edilebilir.

minimal-font-web-tasarim-trendi

Akıcı ve Minimal Yazı Fontları

Son yıllarda giderek yalınlaşmaya başlayan web sitesi tasarımlarında minimal yazı fontları da yerlerini almaya başladı. Dramatik ve güçlü bir etkiye sahip olan bu fontların yanı sıra, sanatsal ve kaligrafik yazı tipleri de popülerleşiyor.

animasyon-web-tasarim-trendi

Hareketli Animasyonlar

Hareketli animasyonlar da sitede son kullanıcının dikkatini çeken detayların başında geliyor. Sadece bir resimden ziyade görsel bütünlüğü tamamlayıcı hareketli animasyonlar oldukça dikkat çekiyor. Son yıllarda kullanımı artan GIF ve etkileyici cinemagraph içerikler 2017 yılı web tasarım trendleri arasında yer alıyor.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR