Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarımına Sahip Olmanın Önemi ve Avantajları

 Kurumsal Web Tasarımına Sahip Olmanın Önemi ve Avantajları

Günümüzde sizin veya sahip olduğunuz firmanın kimliğini yansıtan bir web sitesi olmasının ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek yoktur. Öyle ki artık hepimiz bir kurum veya kişi hakkında bilgi almak istediğimizde ilk yaptığımız şey google, yandex, yahoo vb. gibi arama motorlarında arayıp çıkan sonuçları incelemek ve varsa web sitelerine göz atmaktır. İşte tam bu noktada markanın yarattığı ilk izlenim çok önemlidir.

Örneğin herhangi bir e-ticaret sitesi üzerinden bir ürün almaya karar verdiniz ancak iki farklı marka arasında kaldınız. Her iki ürün de çok güzel görünmekte. Son kararı vermek için iki ürünün de kurumsal web sitelerine göz atmak ve ürünleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istediniz.

Ürünlerin markalarını yansıtan kurumsal web sitelerini incelediğinizde birinin özgün yazılmış, dolu dolu içeriğe, görsel kaliteye sahip ve güven veren bir yapıya sahipken, ötekinin ise baştan savma ve hızlıca hazırlanmış, kendine özgün bir ruhu olmayan, hatta bazı sayfaları hata veren veya bazı ürünlerle ilgili bilgi olmayan yani sizi ikinci sınıf kalitesiz bir ürün mü acaba düşüncesine sevk eden bir kurumsal web tasarımına sahip olduğunu fark ettiniz. Bu durumda belki kötü web sitesine sahip olan ürünün çok daha kaliteli olma ihtimali varken, sırf ürünlerini ve kurumsal kimliklerini çok daha başarılı yansıttığı için diğer ürünü tercih etmez miydiniz?
Bu örnekte görüldüğü üzere sürekli gelişen ve hayatımızın değişmez bir parçası haline gelen internet ve sosyal ağ nedeniyle özgün bir tasarıma sahip, kendi kurumsal kimliğini en iyi şekilde yansıtan, arama motorlarıyla optimizasyonu yani seo anlamında iyi kodlanmış, güçlü bir alt yapı üzerine kurulmuş, hızlı ve sağlam bir kurumsal web sitesine sahip olmak en az temsil ettiğiniz ürün veya hizmetin kalitesi kadar değerlidir. Günümüzde artık sağda solda yapıştırılmış afişlerde veya ilanlarda gördüğümüz ve komik rakamlara iyi bir profesyonel web tasarımı sunacağını iddia edenlerin, size tüm bu hayati etmenleri kapsayan iyi bir kurumsal web tasarım hizmeti vereceğini düşünmek kendinizi kandırmaktır ve işin sonunda elde ettiğiniz sonuç ne yazık ki hüsran olacaktır.

Profesyonel bir web sitesi oluşturmak ve güçlü bir marka değeri yansıtmak için site sistemli bir şekilde adım adım tasarlanmalı, kurumsal kimliği yansıtacak en iyi seçilmiş tema ve renklere sahip olmalı, sitenin her bir sayfasının içerik yazıları ve görselleri özgün olmalı, hem iç seo hem de dış seo bakımından en doğru şekilde kodlanmalı ve arama motorlarıyla uyumlu çalışmalıdır. Yani iyi ve kaliteli bir kurumsal web sitesi tasarlamak emek ister ve birkaç günde olacak basit ve ucuz bir iş değildir. Dolayısıyla örneğin İstanbul’da web tasarım fiyatları diye araştırma yaparken komik fiyatlara harika hizmet verildiğini iddia eden ve size büyük ihtimalle baştan savma ve diğer işlerinin nerdeyse kopyası bir siteyi 2 günde verecek firmalar yerine bu konuda tecrübeli, hayal satmayan ve her bir müşterisine özgün ve müşterinin kimliğini en güçlü şekilde yansıtan bir kurumsal web tasarımı sunacak kaliteli bir web tasarım şirketi ile iletişime geçmek en doğru yoldur.

Bu nedenle internet üzerinde sizi veya firmanızı tanımayan ama ulaşmak isteyen binlerce insana sizi ve marka değerinizi yansıtmada adeta bir anahtar görevi görecek olan kurumsal web sitesine sahip olmak en az verdiğiniz hizmet veya sattığınız ürün kadar önemlidir. Dolayısıyla aynı derecede kaynak ve zaman ayrılmasını hakeder. Kurumsal web tasarımı yaptırmak ve kurumsal web sitesi fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için www.toz.com.tr adresini ziyaret edebilir, info@toz.com.tr veya 0212 801 81 00 üzerinden Toz Yazılım ile iletişime geçebilirsiniz.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR