Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

Kapsamlı HepsiBurada.com Mağaza Açma Rehberi 2020 – Sanal Mağaza Açmak Online

 Kapsamlı HepsiBurada.com Mağaza Açma Rehberi 2020 – Sanal Mağaza Açmak Online

Türkiye’nin en büyük pazaryeri mağazalarından olan HepsiBurada.com yapılan reklamlar ve aylık ziyaretçi hacmi ile e-ticaret ve online satış yapan markaların en büyük gözdeleri haline geliyor. Aylık tekil ve çoğul ziyaretçi hacmi, yapılan tv, internet ve dijital reklamlar, onlarca kategori seçeneği, satıcılara sunduğu kampanya ve fırsatlarla HepsiBurada.com seçkinliği ile tercih ediliyor. Peki bu kadar çok avantaj sunan hepsiburada üzerinde mağaza nasıl açılır, kurulumu nasıl yapılır ve HepsiBurada.com üzerinde ki fiyatlandırmalar nasıl olmaktadır. Sizler için HepsiBurada.com mağaza açma rehberi hazırladık. 

HepsiBurada Mağaza Nasıl Açılır?

HepsiBurada üzerinde mağaza açmak için bir web sitesi sahibi olmanız gerekmez fakat firmanızın ticari ünvana sahip olması ve satış yapmak için kanuni gereksinimleri karşılamanız gerekmektedir. 

1- Bu link üzerinden Hepsiburada Mağaza Kayıt formuna ulaşın

2 – Karşınıza form çıkacak. Ekrandaki formda yer alan Şirket Ünvanını yazın. Burada belirttiğiniz ünvan Vergi Levhasındaki ünvan olması gerekmektedir. 

3 – Ardından firmanızın HepsiBurada’da görünmesini istediğiniz mağaza adını yazınız. 

4 – Daha sonra site mağaza yönetimi paneline giriş sağlamak için kullanacağınız şifreyi girin. Şifreniz bir rakam içermeli, büyük ve küçük harf içermeli, en az bir sembol bulunmalı ve Türkçe karakterler içermemelidir. 

5 – Ardından şifre ve mağaza iletişim için e-posta hesabını giriniz. Bu hesap için şifre iletişim hesabı olduğundan güvenilir veya kurumsal e-posta hesaplarınızı giriniz. 

6 – Daha sonra şirketinize ait iletişim telefon numaranızı giriniz. Bu bilgilerle birlikte firmanızın kurumsal bilgilerini tamamlamış oluyorsunuz. 

7 – Şimdi kendi bilgilerinizi ve hesap bilgileri gibi bilgileri ekleyeceksiniz.

8 – Formda yer alan Hesap Sahibi Kişi ve Ünvanımı giriniz. Daha sonra hepsiburada’da mali işlemlerin gerçekleşeceği hesabı girmeniz gerekiyor. Kendinize veya firmanıza ait Banka Adı, Şube Adı, Şube Kodu, Hesap No, IBAN bilgilerini de girerek gerekli banka hesap ekleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. 

9 – Daha sonra faturalandırma için bilgileri girmeniz gerekmektedir. Faturalandırmanın yapılacağı adrese ait il, ilçe, mahalle, semt, sokak, posta kodu gibi açık adres bilgilerinizi girip faturalandırma adres işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz. 

10 – Ardından onay için bekleme süresi yer almaktadır. 

HepsiBurada.com İçin Gerekli Kayıt Evraklar Nelerdir

Hepsiburada da mağaza açmak için bazı gerekli koşulları sağlamanız gerekiyor. Bu ticari sicilinizi belgelemeniz için gereklidir. Aşağıdaki sayacağımız maddeleri belirtmeden gerekli bazı bilgileri vermeniz gerekiyor. Ticari Sicil Gazetesi’nde yer alan unvan ve adres bilgileri, Vergi Levhası ve Faaliyet Belgesi’nde yer alan bilgiler uyuşmalı; Şahıs firmalarının, Ticaret Odası kayıtları bulunuyorsa bu evrakların sunulması gerekmektedir; eğer bu kayıt bulunmuyorsa, bu evraklar gerekli değil; Tüm belgelerde kaşe ve ortakların ıslak imzasının bulunması gerekmektedir. HepsiBurada’ya Kayıt İçin Vermeniz Gereken Evraklar Şu Şekilde :

– Vergi Levhası
– İmza Sirküsü
– Banka Bilgileri
– Faaliyet Belgesi

HepsiBurada Üzerinde Mağaza Açma Ücreti Var Mı? 

Firma gerekli belgelerde, kampanyalarda ve diğer kayıt için gerekli evrak bilgilendirmelerinde herhangi bir kayıt veya mağaza açma ücreti olmadığını belirtiyor. Hem ilk mağaza açılışında hemde mağaza açıldıktan sonra firma sahipleri herhangi bir açılış ücreti ödemiyor. 

HepsiBurada’da Aylık ve Yıllık Mağaza Kirası Var Mı? 

HepsiBurada üzerinde sanal mağaza açan kişiler mağazaları için herhangi bir aylık yıllık gibi kiralar ödemiyorlar. HepsiBurada kullanıcıları hem açılış ücreti hemde kira ödemek zorunda kalmıyor. 

HepsiBurada Komisyon Oranları Nelerdir? 

Firmalardan kira gibi ücretler almayan hepsiburada sattığınız ürünlerde komisyon alarak kazanç sağlamaktadır. Firmanın komisyon oranlarını satış hacminize, ürün türüne, kategorisine, fiyatına gibi farklı türlerde komisyon oranları uygulamaktadır. Kısacası komisyon oranları sabit değil firmaya ve durumlara göre değişkenlik göstermektedir. HepsiBurada bu komisyon oranlarını Ek-3 Satıcı Bilgileri Formu‘nda sizlere sunmaktadır. 

HepsiBurada Satılan Ürünlerin Kargolaması Nasıl Olur? 

HepsiBurada üzerinde satış yaptığınız ürünlerin kargolama işlemlerini kendi anlaşmanız olduğu kargo firması ile gönderebilirsiniz. Fakat hepsiburada müşterilerine anlaşmalı kargo ücretleri ile avantajlı kampanyalar sunuyor. Hepsiburada anlaşmalı kargolar ile ürünlerinizin satış devamında uygun fiyatlı kargolandırmasını gerçekleştirebilir ve iade değişim ücretlerinde fazla kargo masraflarından hepsiburada anlaşması ile kurtulabilirsiniz. 

HepsiBurada Vergilendirme Süreci Nasıl Gerçekleşiyor?

HepsiBurada üzerinde yaptığınız ürün satışlarından yasal oranlar gereği faturanlandırmanız gerçekleşir. Faturalandırılmış ürün üzerinden vergilendirilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti kanunları gereğince internet üzerinden satış yaptığınız ürünlerde yasal sınırlarca KDV,ÖTV gibi vergilendirilmelere tabi tutulursunuz.

HepsiBurada Üzerinde Mağaza Açtım Neler Yapmalıyım ?

e-Ticaret sitenizde Google’da fark edilir olmak için uymanız gereken bazı kurallar olduğu gibi HepsiBurada üzerinde de kolay bulunabilir ve tercih edilen mağaza olmanız için uygulamanız gereken stratejiler vardır. Bunları sıralamak gerekirse;

SEO : Ürünlerinize ekleyeceğiniz başlıklar, ürünleriniz için seçeceğiniz uygun kategoriler ve ürün detay sayfalarında kullandığınız içerik yazıları sizlerin HepsiBurada ve arama motorlarında olan bulunabilirliliğinizi etkileyecektir. Ürünlerinizin detay yazılarını gerçekleştirirken içerik kurallarına uymalı, ara başlıklar kullanmalı, seo kurallarını uygulamalısınız.

Pazarlama : Ürünlerinizde yapacağınız kampanya, indirim, kargo ücretlerinde ki iyileştirmeler sizi daha cazip sanal mağaza haline getirmektedir. Mağazanızda yaptığını indirimler sayesinde ayrıca HepsiBurada üzerinde de ön plana çıkarsınız. Doğru strateji gelirlerinizin artmasını sağlayacaktır.

Adwords : HepsiBurada Mağaza Yönetim Paneli üzerinde yer alan Google Adwords aracı ile ürünlerinizin ve kampanyalarınızın reklamlarını Google Ads üzerinde gerçekleştirebilirsiniz.

Sosyal Medya Reklamları : HepsiBurada Mağaza Yönetim Paneli üzerinde yer alan Sosyal Medya Reklamları aracı ile ürünlerinizin ve kampanyalarınızın reklamlarını Facebook, Twitter, Instagram vb. gibi sosyal medya siteleri üzerinde gerçekleştirebilirsiniz.

Hepsi Burada Reklamları : Hepsi Burada reklamları ile ürünlerinizin ve kampanyalarınızın HepsiBurada.com Anasafya, Kategori Üst ve Marka Üst gibi birçok alanda tanıtılmasını sağlayabilirsiniz. Ürünlerinizi böylece daha çok müşteriye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

TozSoft ile HepsiBurada Kolay Yönetim

TozSoft Profesyonel e-Ticaret yazılımları ile ürünlerinizin kontrollerini HepsiBurada üzerinde kolayca sağlayabilirsiniz. TozSoft HepsiBurada API ile ürünlerinize ait olan resim, fiyat, ürün detay, kategori, stok, ürün fotoğraf gibi birçok verinizi kolayca yönetebilirsiniz. 

TozSoft HepsiBurada API sizleri birçok iş yükünden kurtarmaktadır. Pazaryeri Entegrasyon Modülleri ile e-ticaret siteniz Web – HepsiBurada – Muhasebe Sistemi arasındaki veri senkronizasyonunu kolay hale getirir.

HepsiBurada İçin Doğru e-Ticaret Altyapısı

Kurumsal bir markaya sahip olmak birçok farklı etkenle meydana gelir. Eğer internet üzerinden satış yapmak için sadece HepsiBurada size tek başına yeterli olmayacaktır. Markanız için doğru stratejiler geliştirerek yola çıkmak size zaman,prestij ve gelir sağlayacaktır.TozSoft e-Ticaret ile sizde internetten alışverişte kolay yol kat edebilirsiniz. 

İhtiyacınıza uygun e-ticaret paketini seçerek sizde sanal mağazınızı kolaylıkla açabilirsiniz. TozSoft e-Ticaret sizlere kolay pazaryeri entegrasyonu , sosyal medya yönetimi, ürün ve kargo yönetimi, gelişmiş kampanya yönetimi, 7/24 destek ve ihtiyacınızdan daha fazlasını sunar.

HepsiBurada da ürünlerinizi pazarlarken doğru bir e-ticaret sitesine sahip olmak sizleri rakiplerinizin bir adım ötesine geçirecektir. Pazaryeri Entegrasyon ve Kargo Entegrasyon ile birçok veriniz HepsiBurada ve e-Ticaret siteniz için kolayca eşlenir. Ürünlerinizin tanıtımları ile ekstra bir hizmete ve zahmete gerek duymazsınız. 


E-Ticaret Entegrasyonları : TozSoft gelişmiş e-ticaret entegrasyonları ile ihtiyaçlarınıza özel olarak geliştirilen ve uygulanan modüller ile işlerinizi kolaylaştırır ve satışlarınızı attırabilirsiniz.

E-Ticaret Danışmanlığı : Ürün yelpazesi olan, e-ticarete giriş yapmak isteyen ya da e-ticaret pazarlamasını daha profesyonel bir şekilde gerçekleştirmek isteyen müşterilerimize e-ticaret danışmanlığı hizmeti gerçekleştiriyoruz.

Çok Dilli E-Ticaret: TozSoft çok dilli profesyonel e-ticaret paketleriyle markanızı veya firmanıza değer katın. Farklı ülkelerin dil ve para birimlerine göre değişkenlik gösteren profesyonel e-ticaret yazılımı TozSoft’ta!

Size Özel E-Ticaret : TozSoft özel e-ticaret yazılım ile benzersiz bir siteye sahip olabilirsiniz. Hem yazılım hem tasarım olarak ürünlerinizi daha fazla müşteriye kavuşturarak onlara eşsiz bir online alışveriş deneyimi sunuyoruz.

E-Ticaret Özellikleri : TozSoft Profesyonel e-Ticaret Özellikleri ile farklı! Paketlerde yer alan yüzlerce özellik sizleri bekliyor. Her kullanıcıya ve ihtiyaca yönelik hızlı, kusursuz çözümler sunan e-ticaret yazılımı ile tanışın.

e-Ticaret Konsept Tasarımı : TozSoft Profesyonel e-Ticaret Paketlerinde yer alan yüzlerce özellik sizleri bekliyor. e-Ticaret Konsept Tasarım hizmeti ile ürün, hizmet, marka veya diğer istekleriniz için kreatif, kolay ve işlevsel konsept tasarımlara sahip olabilirsiniz.

E-Ticaret Paketleri : TozSoft profesyonel e-ticaret paketleri ve e-ticaret yazılımlarının farklı özellikleri, yenilikçi tasarımları ile güvenli alışveriş siteniz olsun.

Profesyonel e-Ticaret : Kolay kullanım, gelişmiş özellik, kampanya yönetimleri, işlemlerinizi kolaylaştıracak modüller ve ihtiyaçlara yönelik entegrasyonlar ile ileri seviye e-ticaret deneyimine hazır olun!

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR