Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

E-Ticaret Yazılımı ile Yeni Normale Hazırlanın

 E-Ticaret Yazılımı ile Yeni Normale Hazırlanın

Son yıllarda e-ticaret yazılımı sistemlerine ve online alışverişe olan ilgi her geçen gün hızla artmakla birlikte özellikle son dönemde gerek ülkemizi gerek tüm dünyayı etkisi altına alan ve karantinayı ve sosyal mesafeyi hayatımızın vazgeçilmezi haline getiren koronavirüs pandemisiyle internet üzerinden alışveriş ve online pazarlamanın önemi daha da ortaya çıkmıştır. Gelişen teknoloji, lojistik ve bunun yanında internetin hayatımızın değişmez parçası olması bir çok kolaylığı da beraberinde getirdi. Bunlardan biri de hiç şüphesiz ki internet üzerinden online alışveriş yaparak oturduğumuz yerden istediğimiz her ürünü ve hizmeti ayağımıza getirebilmektir. Online alışveriş siteleri de tıpkı tüm gelişen ürünler gibi yıllar içinde gelişmiş, yeni özellikler kazanmış ve daha kullanışlı, güvenilir yapıya bürünmüştür.

Tozsoft Profesyonel E-Ticaret yazılımları da bu gelişen teknoloji ve yeniliklerin her daim hem öncüsü hem takipçisi olmayı temel ilkesi haline getirmiş ve müşterilerine online alışverişin kolaylıklarından ve faydalarından en üst düzeyde yararlanabilmeleri için gerekli olan geliştirmeleri yapmaya büyük özen göstermiştir.

E-Ticaret Yazılımında Güncel Teknoloji

Şüphesiz ki bu yeniliklerin başında özgün, responsive tasarım ve mobil cihazlarla uyumluluk gelmektedir. Artık her geçen gün insanlar her işlerini mobil cihazlarıyla yapabilmeye başlamakta ve büyük bilgisayarların önemi günden güne azalmaktadır. Bu durum web sitelerine mobil ve masaüstü siteler üzerinden girilme yüzdelerinin son yıllardaki değişim grafiğine bakıldığında da açıkça ortaya çıkmaktadır. Önceleri masaüstü üzerinden yapılabilen işlemlerin sadece küçük bölümü mobil üzerinden sağlanmaktayken ve bazı web sitesi bozuk veya düzgün görüntülenemezken şu an masaüstünde yapılabilen her işlemin mobilde de yapılabilmesi müşteri memnuniyeti açısından büyük önem arz etmektedir. E-ticaret yazılımlarında bunun önemi daha da büyüktür çünkü eğer mobil web sitesi müşteriye yeterince güven veremez ve profesyonel tasarım ilkesinden uzak tasarlanmışsa müşteri büyük ihtimalle istediği ürünü başka bir site üzerinden temin edecek ve bu durum müşteri kaybına neden olacaktır.

Profesyonel e-Ticaret Yazılımı ve Paketleri


Tozsoft E-Ticaret Yazılımı
ve Paketleri geliştirilirken hem masaüstü hem de mobil uyumluluk ilkeleri birinci plana tutulmuş aynı zamanda hızlı ve stabil çalışması için büyük çaba harcamıştır. Bunun yanında gerek güvenlik önlemleri olsun, gerek e-ticareti keyifli bir hale getirebilmek hediye, promosyon, indirim, gelişmiş promosyon modülleri gibi yeni nesil e-ticaret sitelerinin sahip olması gereken yenilikçi özellikleri barındırmasının yanında yönetim modülünün kapsamlı özellikleri, kolay kullanımı da Tozsoft’u sektördeki diğer rakiplerinden ayırmaktadır. Dahası gelişmiş yönetim panelinin sahip olduğu canlı entegrasyon ve sipariş yönetimi sistemi ve müşterinin istediği gibi şekillendirebileceği modüler tasarıma imkan sunması da Tozsoft sanal mağaza kavramını ön plana çıkaran ve rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerinden biridir.

Sonuç olarak gerek gelişen teknolojinin sağladığı konfor, gerek son zamanlarda yaşadığımız pandemi gibi elimizde olmayan dış etmenler sebebiyle ihtiyacımız olan tüm ürün ve hizmetlere evimizden ayrılmadan sahip olmamıza imkan veren ve aynı zamanda bir çok işletmenin de pandemi döneminde hizmetlerini ve ürünlerini müşterilerine ulaşmasını sağlayan e ticaret yazılımları önemini her geçen gün arttırmaya devam etmektedir. Bu bağlamda Tozsoft E-Ticaret yazılımları da her daim e-ticaret sektöründe öncü ve yenilikçi olacak şekilde geliştirmeye devam edecektir.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR