Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

e-Ticaret ve Yapay Zeka

 e-Ticaret ve Yapay Zeka

Son zamanların en çok konuşulan terimlerinden biri “Yapay Zeka”. Neredeyse her sektöre giriyor. Teknoloji, sağlık, cep telefonu, web, araba sektörü başta olmak üzere firmalar ürünlerinini ve hizmetlerinin geliştirilmesinde çalışmalar yapıyor. Ülkeler ve firmalar yapay zeka AR-GE çalışmalarına çok büyük ücretler harcıyor. Peki sizin sektörünüz olan e-ticarette yapay zekanın geleceği nedir? E-Ticaret ve Yapay zeka birbiri ile nasıl etkileşim içerisine giriyor? Bu sorularınıza yazımızda yanıt vermeye çalışacağız.

Yapay Zeka Nasıl Öğreniyor?

Yapay zekaların bazı öğrenme veya yanıt verme şekilleri vardır. Temel yapay zeka (AI), bir insanın yapabileceklerinin bir cihaz, makine sistem üzerinde tanımlanmasıdır. Bu sistemde robot sizin tanımlayabildiğiniz değerler üzerinde analiz yeteneğini çalıştırarak özgün cevaplar verir. Burada dizi kuralı esastır.

Learn to Machine olarak geçen bir diğer terminoloji de makine öğrenimidir. Burada temel amaç robotun, sistemin veya makinenin kendi kurallarını yapma ve daha iyi doğru sonuçlar elde etmek için kendi algoritmalarını oluşturmaktalar.

E-Ticarette Yapay Zekanın İşleyişi

Yapay zeka sistemini sektöre göre geliştirebildiğiniz gibi web sitesi ve e-ticaret sitesinde kullanıcı deneyimini hangi anlamda geliştirmek istediğinize göre kullanımını gerçekleştirebilirsiniz. Yapay Zeka ile e-Ticarette;

     >> Ürün satın alma, gezinme ve sepete atma etkinliklerini analiz eden bir sistemle müşterilerinize daha iyi ve doğru öneriler gerçekleştirebilirsiniz.

     >> Farklı robotlar ile sitenizde ürünler için yapılan veya farklı sitelerde markanız için yapılan yorumları analiz edip risk raporu çıkarabilirsiniz.

     >> Müşterilerinize daha iyi yardımcı olmak adında chatbotlarınızı yapay zeka ile geliştirebilirsiniz.

     >> Müşterilerinizin etkinliklerini analiz ederek büyük veri datalarını çözümleyebilir müşteriye özel çözümler sunabilirsiniz.

     >> Müşterinize özel çözümler dahilinde geri dönüşümü arttırmak adına otomatik etkileşim e-postaları ve bilgileri gönderebilirsiniz.

     >> Yorum ve sorulara yanıt vermenizi kolaylaştıracak sistemler geliştirebilirsiniz.

 

TozSoft Profesyonel e-Ticaret Yazılımları sizin bir çok ihtiyaçlarınızı çözebilir. Farklı eklentiler ile yukarıda ki bir çok hizmeti e-ticaret sistemlerinizde gerçekleştirebildiğiniz gibi TozSoft’un geliştirilebilir yazılım altyapısı ile farklı temel yapay zeka uygulamalarını etkinleştirerek etkileşiminizi attırabilirsiniz.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR