Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

e-Ticaret Sitesini Etkili Kullanmak İçin Gerekli Modüller ve Entegrasyonlar Nelerdir ?

 e-Ticaret Sitesini Etkili Kullanmak İçin Gerekli Modüller ve Entegrasyonlar Nelerdir ?

Günümüzde e-ticaret sitesi sahibi olmak artık bir ihtiyaç haline geliyor. Çünkü günümüzün değişen alışveriş trendleri hem firma sahiplerini hem de müşterileri uygun fiyat, kampanya çeşitleri ve ödeme yöntemlerinin zenginliği sebebi ile online alışverişe yönlendiriyor. Eğer online alışveriş sitesine sahip olmak istiyorsanız bunun en kolay yolu bir e-ticaret sitesi kurmaktır.

e-Ticaret sitesinde istediğiniz konfigürasyona sahip olmak için bazı yazılım ihtiyaçlarına gerek duyabilirsiniz. Genellikle bu ihtiyaçlarınız yazılım firmaları tarafından e-ticaret yazılımınıza entegre edilen modül ve entegrasyonlar oluyorlar. Peki e-Ticaret sitesini etkili kullanmak ve satışlarınızı arttırmak için gerekli e-ticaret modüller ve entegrasyonlar nelerdir?

Muhasebe Programları Entegrasyonu

Farklı muhasebe programları entegrasyonları ile faturalarınızı, gelir-gider dökümlerinizi, yaptığınız alışveriş gelirlerini, kar-zarar tablosunu kolay şekilde aktarımını sağlayın. Sitenizde yapacağınız muhasebe entegrasyonu firmanız için verimli muhasebe raporları tutulmasına olanak sağlarken; kolay fatura kesimi, fatura takibi gibi birçok işlemi kolaylıkla halletmenizi ve zamandan tasarruf etmenizi kolaylaştırır. TozSoft e-Ticaret Yazılımı, kullandığınız muhasebe programına özel entegre seçeneği ile uyumsuzluk sorununu sıfıra indirir.

Hepsiburada Ürün / Sipariş / API Entegrasyonu

Farklı muhasebe programları entegrasyonları ile faturalarınızı, gelir-gider dökümlerinizi, yaptığınız alışveriş gelirlerini, kar-zarar tablosunu kolay şekilde aktarımını sağlayın. TozSoft e-Ticaret Yazılımı, kullandığınız muhasebe programına özel entegre seçeneği ile uyumsuzluk sorununu sıfıra indirir. TozSoft HepsiBurada API ile ürünlerinize ait olan resim, fiyat, ürün detay, kategori, stok, ürün fotoğraf gibi birçok verinizi kolayca yönetebilirsiniz.

TozSoft HepsiBurada API sizleri birçok iş yükünden kurtarmaktadır. Pazaryeri Entegrasyon Modülleri ile e-ticaret siteniz Web – HepsiBurada – Muhasebe Sistemi arasındaki veri senkronizasyonunu kolay hale getirir.

N11 Ürün / Sipariş API Entegrasyon Modülü

Pazaryerleri sitelerinde yapılan iş ortaklıkları firmaları ve iş yeri sahiplerinin gelirlerini arttırmada ve ürünlerini tanıtmada ve marka adını duyurarak kurumsallaşmasına katkı yapan sitelerden biri olan N11.com ile uyum sağlayan modülasyonlar site sahipleri için hayat kurtarıcı modüllerin başında geliyor.

Türkiye’nin popüler e-ticaret sitelerinden biri olan n11.com modülü ile platformlar arası iletişimi sağlayın. N11.com modülü ile ürünlerinizi N11’e aktarın. Ortak stoklar ile N11’den gelen siparişleri tek ekranda görün ve stok takibi yapın. Ortak faturalandırma ile de kendi faturanızı müşterilerinize iletin.

Tedarikçi XML Entegrasyonu

Farklı tedarikçilerden alınan ürünlerin stok, ürün adı, resim ,ürün detayı gibi bilgileri sitelere aktarmak firmalar için hem zaman kaybı hem de ekstra iş yükü oluşturuyor. Çünkü tedarikçilerinizden aldığınız çok sayıda ürünler siteye online verilen XML dosyalarında yer alıyor.

Ürün tedarikçilerinizden alacağınız XML dosyaları ile birlikte sitenizde satışınızı yapacağınız ürünleri, ürün bilgilerini, stokları ve diğer bilgileri kolay bir şekilde sitenize aktarın. Zamandan ve iş yükünden tasarruf edin.

Dışarıya XML Verme Modülü

Bazı durumlarda sitenizi değiştirmek isteyebilir, bazı ürünlerinizin satışına farklı firma ve sitelerde izin verebilir, kullanmış olduğunuz e-ticaret altyapısını değiştirmek isteyebilir veya sitenizde yer alan satışını yaptığınız ürünlerin internet üzerinde farklı bir pazarda yer almasını sağlayabilirsiniz. Bu durumlarda kurtarıcınız en kullanışlı modül Dışarı XML Verme Modülü oluyor.  

Ürünlerinizi, kategorilerinizi, alt kategorilerinizi, ürünlerinizi, ürün resimlerinizi ve içeriklerinizi XML modülü ile tek tıkla dışa aktarın. Ürün sağlayıcılarına veya farklı programlara entegre etmek için kullanılan XML modülü ile işlerinizi kolaylaştırın!

Google Merchant / Google Alışveriş Modülü

Arama motorlarında SEO etkisi markaların en çok ettiği reklam yöntemlerindendir. Arama motorları bu ilgiyi karşılamak ve kullanıcılarına saha iyi deneyim sunmak için e-ticaret sitelerinden aldığı verilerle online alışveriş yapmak isteyenlere ayrı başlık altında sunuyor. Google Alışveriş sekmesi altında göstermiş olduğunuz ürünler sitenize ziyaretçi sağlarken satış ve kar oranınızı büyük bir oranda arttırıyor.

Google Ads hizmetlerinden biri olan Google Merchant modülü ile ürünlerinizi sitenizle eş zamanlı olarak Google Alışveriş bölümünde listeletin. En çok kullanılan arama motorunda ürünleriniz müşterilerinizle buluşsun. Böylece kolay bulunabilir olarak satışlarınızı arttırın.

Facebook Feed / Ürün Satış / Facebook Marketplace

Facebook Feed seçeneği ile ürünlerinizin ad-resim-fiyat gibi bilgilerini Facebook kullanan dünya üzerindeki milyonlarda kullanıcıya da eriştirebilirsiniz. Farklı ülkelerde sunduğu hizmet modeli ile kullanıcılarına ve müşterilerine alışveriş imkanı sağlayan Facebook ile sizde gelirinizi arttırabilirsiniz.

Sosyal medya platformları içerisinde işlevselliği ve farklı hizmetleri ile firmaların odak noktalarından olan Facebook ile satışlarınızı arttırın. Facebook ürün satış hizmeti entegresi ile ürünlerinizi Facebook Mağaza bölümünde paylaşarak erişimlerinizi ve hedef kitlenizi arttırın.

Instagram Shop Modül Entegrasyonu

Son dönemin en çok tercih edilen ve en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Instagram hem kullanıcılarının ilgilisini çekmek hem de farklı reklam/iş modeli oluşturmak isteyen Instagram, Instagram’da Alışveriş ile hem firma sahiplerini hemde kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başarabiliyor.

İnstagram Alışveriş, fiziki ürün satışı yapan web sitesi, butik ve e-ticaret sitelerini kendi instagram hesapları üzerinden katalog olarak ekledikleri ve bu ürünleri kullanıcıları ile kolayca paylaşabildiği vitrindir. Ürünlerinizi paylaştığınız görsellere etiketleyebilir, hikayelerinizde paylaşabilir ve katalog alanında listeletebilirsiniz. Bunun için gerekli olanlar Ürün İsmi, Ürün Kısa Açıklaması, Ürün Fiyatı, Ürün Resmi ve Ürünün Yer Aldığı Site Adresi gerekir.

Tüm Modül ve Entegrasyonlarla En Kolay Kurulum: TozSoft e-Ticaret

TozSoft Profesyonel e-Ticaret Yazılımınıza farklı modül ve entegrasyonlarla daha işlevsel hale getirir. İhtiyaçlarınıza çözüm olarak geliştirilen ve uygulanan modüller ile işlerinizi kolaylaştırır ve satışlarınızı attırabilirsiniz. Harici modüllerin yanı sıra e-ticaret yazılımında yer alan araçlarla da birçok ihtiyacınıza hızlı çözümler sunan TozSoft, tamamen işinize özel geliştirilebilir olarak dizayn edilmiştir.

Günlük 2 TL!den başlayan profesyonel e-ticaret paketleri ile en güçlü e-ticaret yazılımına sahip olun. Limitsiz, gelişmiş ve özelleştirilebilir e-ticaret özellikleri ile yeni bir deneyim sizlerle. Sizde TozSoft yeni nesil profesyonel e-Ticaret yazılımı ile hemen sanal mağazanızı açın;

✅ Gelişmiş Raporlama

✅ Sınırsız Ürün ve Kategori

✅ Tüm Ödeme Sanal POS Sistemleri

✅ İnstagram Shop

✅ 7/24 Teknik Destek

✅ Promosyon ve Kampanya

✅ Pazar Yeri Satış Entegrasyonu

✅ Pazarlama Araçları ve daha fazlası TozSoft e-Ticaret’te!

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR