Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

e-Ticaret Sitelerinde Blog Yazılarının Önemi

 e-Ticaret Sitelerinde Blog Yazılarının Önemi

e-Ticaret siteleri satış yapmanın haricinde müşterilerle olumlu bir bağ kurmanın avantaj sağladığı siteler olmalıdırlar. Sadece satışa yönelik e-ticaret siteleri bir süre sonra müşteri potansiyelini kaybetme riski ile karşı karşıya kalabilir.

Sitenizde oluşturduğunuz bazı köşeler, eklentiler, oluşturduğunuz haber ve blok içerikleri ziyaretçileriniz ile etkileşimlerinizin artmasına neden olur.  Bu içerikler zamanla sitenizde trafik artışına, organik ve inorganik trafiğinizin artmasına, ziyaretçilerinizin bilgi sahibi olmasına olanak tanır. Bu yazımızda blog yazılarının e-ticaret siteleri için ne kadar önemli olduğuna ve bu yazıların sitenize sağlayacağı avantajları sizlere aktaracağız.

SEO

E-Ticaret sitelerinde blog yazıları sizlere SEO için büyük bir avantaj sağlar. Bir marka, ürün ve hizmetlerle ilgili üreteceğiniz içerikler, arama motorlarlarında o ürün ve marka aramalarında sizin sıralamanızın değer kazanmasını sağlar.  Blog içeriğinde yer alan bazı kelime içerikleri arama motorları üzerinde farklı sorgularda da çıkmanızı sağlayabilir.

Sosyal Medya

Siteniz içerisinde oluşturduğunuz faydalı ve ilginç içerikler bir süre sonra kullanıcılarınız tarafından fark edilir ve farklı platformlarda paylaşılmaya başlanır. Sitenizde blog yazılarınızı düzenli olarak takip eden bir kitle yaratarak organik ve ücretsiz bir şekilde sosyal medya reklamı da gerçekleştirebilirsiniz.

Satış

Üretmiş olduğunuz blog içerikleriniz de e-ticaret sitenizde yer alan ürünlere yönlendirme yapabilirsiniz. Örneğin kıyafet satan bir sitede ürün kombinleri ve sezonun modası ile içerik oluşturup ziyaretçilerinizi ürünlere yönlendirebileceğiniz gibi; gıda ürünleri satan bir sitede tarif verek yine ürünlere yönlendirebilirsiniz.

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR