Tozsoft Blog

TozSoft Blog yazılarımız ile sizlere sektör ile ilgili güncel konulardan haberler, siteniz için yararlı olabilecek araçların kullanımı, ipuçları,karşılaşabileceğiniz hatalar ile ilgili çözümler, yazılımcılara yönelik alternatif optimizasyon yömtemleri gibi bir çok konuda bilgi alabilir, ileriye yönelik başarılı adımlar atabilirsiniz.

2019 Pazarlama Trendleri Nelerdir ?

 2019 Pazarlama Trendleri Nelerdir ?

Gelişen mobil teknoloji ile birlikte mobil trendler de değişiyor. Bilgisayar ve büyük akıllı cihazların yaptığı çoğu işlemi kolay bir şekilde gerçekleştiren akıllı telefonlar eğlence amacı haricinde de kullanılmaya devam ediyor. Güçlü akıllı cihazlar piyasada çıkmaya devam ettikçe çıkan uygulamalar ve teknolojiler gelişiyor.

2019 yılına girdiğimiz şu günlerde bu yılı belli başlı bazı teknolojilerin etkileyeceği öngörülüyor. Bu yazımızda sizler için güncel teknolojileri ve bunların mobil pazarlama trendlerini nasıl etkileyeceğini paylaşacağız…

Arttırılmış Gerçeklik

Şüphesiz bu yılın en çok konuşacağımız teknolojilerinin başında gelen Arttırılmış Gerçeklik (AR); Apple, Google ve Samsung gibi devlerin ürün tanıtımlarında görmeye başladığımız teknoloji aslında farklı isimlerle daha önce bizlere sunulmuştu.

Uygulama geliştiricileri ve telefon üreticilerinin üzerinde durduğu AR teknolojisi ile birbirinden farklı uygulamalarda kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Sanal Gerçeklik (VR) ve Arttırılmış Gerçeklik (AR) teknolojileri eğlence aracı olmaktan çıkarak artık hayatımızda pazarlama, sağlık ve iş dünyasında kendine yer buluyor.

Örneğin iş sunumlarınızı holografik ve interaktif bir ortamda gerçekleştirebilirken; satacağınız bir ürünü arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile kullanıcının ön izlemesine sunabilirsiniz. Bu ürün evinize alacağınız mobilyadan üstünüze alacağınız kıyafete kadar geniş yelpazelerde olabilir.

Yapay Zeka

Tüm sektörlerde kullanım imkânı olan yapay zeka geliştirmeleri 2019 mobil trendlerde yeri çok önceden belirlendi. Mobil uygulamalarınızda veya web sitelerinizde yapacağınız yapay zeka geliştirmeleri ile kazançlarınızın artmasını sağlayabilirsiniz. Güvenlik açıklarını bulma, kullanım alışkanlıklarını analiz etme, eskiye göre gelecek veri tahminleri yapabilme, sesli komutların kullanımı başta olmak üzere birçok veriyi sizlere sağlar.

Bulut Uygulamaları

Artık verilerinizi sadece cihazlarınızda değil online olarak ta saklayabileceğiniz bulut depolama uygulamaları yeni trendler arasında yer alıyor. Fiziksel sunuculara göre daha masrafsız ve pratik olan bulut sürücüler birçok depolama sorununa çözüm sunar. Hayatımızda Google Drive, OneDrive, YandexDisk, DropBox gibi uygulamalarla giren bu sistem yapay zeka, makine öğrenimi ve IOT içeren uygulamalar içinde birebir kaçınılmaz bir fırsat içerir.

Son yıllarda mobil uygulamalarda, cihazlarımızda da yer bulmaya bağlayan bulut depolama en basit kullanıcıdan profesyonel kullanıcılara kadar birçok kişinin kullanım alışkanlıklarını etkiliyor. Kim bilir belki de yakında cihazımızda çok az yer kaplayan bulut kaynaklı güçlü mobil uygulamalarla karşılaşırız.

BlockChain

Günümüz teknolojilerinde güvenlik açıkları şirketlerin milyarlarca dolar kaybetmesine veya kişilerin özel verilerinin ihlal edilerek ulaşılıp paylaşılması gibi büyük ve acı sonuçlar doğuruyor. Özellikle online ödeme sistemlerinde önemli bir yer alan online güvenlik kavramı blockchain ile daha etkili bir hal alıyor.

Verileri eşleme ve doğrulama özelliği ile çalışan blockchain şifrelemesi güvenlik seçeneklerini arttırarak verilerinizi koruyor. Günümüz pazarlama firmaları çalışmalarını hızlandırır, AR-GE çalışmalarını gerçekleştirir ve doğru teknolojiler üzerine yoğunlaşırsa mobil pazarda etkin güç olabilir, trendleri belirleyen markalar olabilir.

 

🎁 E-Ticaret Paketlerimizi
15 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

ÜCRETSİZ DENEYİN

TozSoft

Web Hizmetleri, e-Ticaret Yazılımı, e-Ticaret Danışmanlığı ve e-Ticaret Modül Entegrasyonları İçin Profesyonel Destek

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

İletişim

  • Tozsoft Yazılım Elektronik Tasarım Danışmanlık Matbaa İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

  • Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. Mall Of Ofis Blok Kat:26 D:174 Başakşehir / İstanbul
  • 0(212) 801 81 00
  • info@toz.com.tr

Sosyal Medyada TozSoft

Sosyal medyada takip edebileceğiniz hesap adreslerimiz.

2020 - TozSoft ® ● TUM HAKLARI SAKLIDIR